6988572407 3ο χλμ Λάρισας - Βόλου, Λάρισα doukasdesign@gmail.com
hero image
 
   
   
  Doukas Metal Construction
  Μεταλλικές Κατασκευές Λάρισα
   
  Η εταιρεία μας “Doukas Metal Construction” η οποία εδρεύει στην Λάρισα, δραστηριοποιείται με μεταλλικές κατασκευές από το 2000 και αποτελεί μία πρωτοπόρα εταιρεία που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε χώρου.

Σήμερα, η συνεχής ανοδική πορεία της εταιρείας μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα και αξιοπιστία των υπηρεσιών που παρέχουμε, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον χώρο των μεταλλικών κατασκευών, έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε λύσεις σε κάθε κατασκευαστική πρόκληση.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις μεταλλικές κατασκευές, τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορούμε να σας προτείνουμε μεταλλικές κατασκευές μοναδικής αισθητικής, λειτουργικότητας και ασφάλειας για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητά μας την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, εργαζόμαστε με απόλυτη συνέπεια και δημιουργική διάθεση, με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Βασική μας επιδίωξη είναι να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στους πελάτες μας και να αναπτύσσουμε λύσεις που να καλύπτουν απόλυτα την κάθε τους ανάγκη.

Στόχος μας είναι πάντοτε η ικανοποίηση των πελατών μας και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε γι’ αυτό με απόλυτη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η πληθώρα άλλωστε των πελατών μας στην Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.
 
   
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
και θα έρθουμε άμεσα και δωρεάν στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να τον
μελετήσουμε και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.